Recompense

Ce pot sa castig?

Pentru fiecare sondaj completat cu success primesti bani direct in contul tau de membru de panel. Suma pe care o poti castiga depinde de durata estimata a chestionarului, care este intotdeauna mentionata in invitatia la sondaj trimisa pe email. Te rugam sa tii cont ca doar sondajele finalizate cu success sunt recompensate; pot exista cazuri in care nu te califici pentru un anumit sondaj, situatie in care nu vei castiga o recompensa. Totusi, ne straduim in permanenta sa iti trimitem doar sondaje care se potrivesc profilului tau, de aceea este foarte important sa iti mentii profilul actualizat.

In concluzie, sistemul este foarte simplu: cu cat completezi mai multe sondaje cu success, cu atat mai multi bani castigi! Iti poti retrage banii foarte usor folosind una dintre metodele de plata mentionate mai jos:

  • PayPal: PayPal este un sistem de transfer al banilor care permite utilizatorilor sa isi transfere bani din conturile lor PayPal in conturile lor bancare personale sau sa plateasca comenzile catre diverse magazine online care accepta aceasta metoda de plata. Pentru ca aceasta sa functioneze este nevoie sa iti creezi un cont PayPal la care sa folosesti aceeasi adresa de email cu care te-ai inregistrat in panelul DataDiggers. Citeste mai multe despre PayPal aici.
  • Vouchere online de la G2A.com: Vouchere electronice pe care le poti folosi cand cumperi de pe G2A.com. Suma minima necesara pentru a cumpara acest voucher este de 10 euro.

Oricare ar fi metoda pe care o prefer, este foarte simplu sa iti retragi banii din contul tau DataDiggers:

  1. Intra in contul tau
  2. Mergi la “Recompense”, alege metoda dorita si da click pe butonul “Rascumpara”. Si asta e tot!

Pentru orice informatii suplimentare, nu ezita sa ne contactezi, echipa noastra de suport de panel este gata sa ofere asistenta.

Sorry, you can't to browse this website.

Because you are using an outdated version of MS Internet Explorer. For a better experience using websites, please upgrade to a modern web browser.

Mozilla Firefox Microsoft Internet Explorer Apple Safari Google Chrome