Autentificare / Inregistrare

Autentificare

Daca ai deja un cont creat la noi, insereaza adresa de email cu care te-ai inregistrat in panelul DataDiggers, parola pe care ti-ai ales-o si da click pe Autentificare. E posibil sa ti se ceara sa treci un mic test de atentie (captcha); nicio problema, urmeaza instructiunile care ti se afiseaza si mergi mai departe. In caz ca nu mai stii parola sau nu functioneaza, apasa pe "Ti-ai uitat parola?" pentru a o recupera.

Inregistrare

Daca inca nu ai un cont la DataDiggers, apasa pe tab-ul Inregistrare mai jos, completeaza campurile goale, bifeaza casuta de la final si da click pe Inregistreaza-te. Parola pe care o alegi trebuie sa aiba cel putin 8 caractere, atat litere mari cat si litere mici, sa contina cel putin un numar si un caracter special (!@#$%^&*?_~-£.). In cateva minute vei primi un email cu un link de activare a contului; da click pe acel link si vei incepe sa primesti invitatii la sondaje in urmatoarele cateva zile!

Pentru orice intrebari, contacteaza-ne folosind detaliile din pagina de contact sau scrie-ne la panelsupport.ro@datadiggers-mr.com. Multumim!
Mergi sus

Sorry, you can't to browse this website.

Because you are using an outdated version of MS Internet Explorer. For a better experience using websites, please upgrade to a modern web browser.

Mozilla Firefox Microsoft Internet Explorer Apple Safari Google Chrome