De ce sa te inregistrezi in panel

Foarte simplu: pentru ca ai cel putin cateva motive foarte importante:

  • Castigi recompense: fiecare participare la studiile noastre inseamna bani reali in contul tau de panel. Cand ajungi la 10 euro acumulati, poti sa ii incasezi foarte usor prin PayPal, mandat postal, transfer bancar in contul tau personal sau sa ii transformi in vouchere de la diversi parteneri, pe care le poti oferi cadou mai departe. Citeste aici cum intri in posesia lor!

  • Ai sansa sa iti faci vocea auzita in diverse privinte, sa influentezi design-ul viitoarelor produse si calitatea serviciilor unei companii anume. Cum? Simplu: DataDiggers lucreaza deseori cu clienti ce desfasoara campanii de cercetare de piata pentru companii renumite, ale caror produse fac parte din viata noastra de zi cu zi si sustin avansul tehnologic. Lucram cu clienti ce reprezinta companii ca Microsoft, Apple, Samsung, Intel, Oracle, Sony, Volkswagen, Audi, Mercedes-Benz, Coca Cola, Pepsi, Danone, L'Oreal, Tissot, P&G, Henkel si multe altele.

    De aceea, informatiile pe care tu le furnizezi ajuta toate aceste companii sa isi imbunatateasca produsele actuale si viitoare, pentru a-ti face viata mai usoara.

  • Completarea sondajelor online este distractiva si la indemana: sondajele noastre sunt accesibile oriunde si oricand atat timp cat esti conectat/a la internet, de pe laptop, smartphone sau tableta, 24/24.

  • Nu costa absolut nimic si te poti retrage oricand: statutul de membru de panel DataDiggers nu implica niciun fel de costuri pentru tine. Ba dimpotriva, castigi bani pentru fiecare sondaj completat cu succes! Mai mult: iti poti anula contul oricand vrei, daca nu te mai intereseaza sa primesti invitatii la sondaje pe viitor.

Daca te-am convins, da click aici, completeaza cateva date elementare despre tine in formularul din stanga si … bun venit in panelul DataDiggers!

Sorry, you can't to browse this website.

Because you are using an outdated version of MS Internet Explorer. For a better experience using websites, please upgrade to a modern web browser.

Mozilla Firefox Microsoft Internet Explorer Apple Safari Google Chrome