Ce este panelul online

Spus simplu, un panel online este un grup de utilizatori de internet care isi dau acordul sa primeasca invitatii de a completa sondaje de opinie online si de a participa astfel la diverse campanii de cercetare de piata.

Subiectele sondajelor sunt extrem de variate, de la consum de mancare la cat de des accesezi internetul pe telefonul mobil, de exemplu.

Invitatiile vin intr-un email trimis la adresa furnizata in momentul inregistrarii in panel, emailul contine un link catre pagina web unde este gazduit chestionarul online, iar membrul de panel este invitat sa raspunda la intrebari si sa isi exprime opinia.

Completarea unui studiu online dureaza cam 10-15 minute, de regula, dar pot exista cazuri in care durata este mai lunga sau mai scurta.
In orice caz, membrul de panel castiga diverse recompense pentru timpul petrecut completand sondajele online: puncte electronice convertibile in alte recompense sau direct bani. Fiecare sondaj are o durata estimata de completare. Cu cat aceasta este mai lunga cu atat recompensa acordata celui care a completat sondajul este mai ridicata. Atunci cand se atinge o anumita suma de bani (sau de puncte), recompensele castigate se pot retrage in variate moduri, precum: transformare in bani si transfer in contul de PayPal sau in contul bancar personal al membrului de panel, bani cash trimisi prin mandat postal, vouchere online, carduri-cadou etc.

Situatia la zi a sumei de bani sau a punctelor castigate este afisata in contul personal al membrului de panel. Acesta nu are obligatia de a completa chestionarele primite pe email, isi poate actualiza datele personal din cont si se poate retrage oricand din panel.

Sorry, you can't to browse this website.

Because you are using an outdated version of MS Internet Explorer. For a better experience using websites, please upgrade to a modern web browser.

Mozilla Firefox Microsoft Internet Explorer Apple Safari Google Chrome